PMP Iaşi se ţine de promisiuni!

Recomandat PMP Iaşi se ţine de promisiuni!

In campania pentru alegerile locale, candidatii PMP Iasi au elaborat un program de guvernare locala pliat pe nevoile si necesitatile comunitatii, pe care si l-au asumat si s-au angajat sa-l implementeze in urmatorii patru ani.


Primul pas a fost facut in cursul zilei de astazi, cand liderul consilierilor judeteni, Alin Aivanoaei, a depus la Consiliul Judetean (CJ) Iasi proiectul privind necesitatea înfiinţarii unor noi staţii de călători, pe traseele județene de transport public de persoane prin curse regulate prevăzute în Programul de transport public județean.


Documentul depus astazi la CJ este considerat o necesitate de catre consilierii judeteni ai PMP, intrucat transportul de persoane este serviciu de interes public, iar obiectivul CJ este de a imbunatati conditiile transportului astfel incat locuitorii judetului sa aiba acces la mijloacele de transport in conditii civilizate si pentru cresterea gradului de confort si siguranta a publicului calator, mai ales in mediul rural.
“Problema majora se intalneste pe drumurile dintre comune, unde lipsa unei statii pune intr-o situatie dificila si transportatorul si calatorul. Pentru ca soferii nu au alta alternativa, opresc pe banda de circulatie, expunand calatorii la posibile accidente rutiere. Prin acest proiect, cu avizul Politiei Rutiere, a comisiilor de circulatie dar si prin implicarea primarilor si cetatenilor comunelor iesene, ne dorim sa solutionam aceste situatii neplacute, atat prin identificarea unor locuri necesare pentru statii, dar si prin amplasarea indicatoarelor aferente”, a declarat liderul consilierilor judeteni ai PMP Iasi, Alin Aivanoaei.

Ultima modificareMarți, 31 Ianuarie 2017 10:58

Bottom