Imagine cu Petru Movilă

Petru Movilă - Președinte PMP Iași

Iașul are nevoie de oameni implicați care să identifice soluții pentru proiectele orașului. Partidul Mișcarea Populară, reprezentat prin membri care apară interesele, valorile și idealurile județului Iași. Fie că vorbim despre consilierii județeni sau despre consilierii care reprezintă PMP în toate structurile locale, aceștia au ca prioritate dezvoltarea Iașului.

Cover for Partidul Mișcarea Populară Iași
6,442
Partidul Mișcarea Populară Iași

Partidul Mișcarea Populară Iași

Pagina oficială a Partidului Mișcarea Populara Iași

Astăzi Petru Movila, candidatul Dreptei Unite la Consiliul Județean Iași va fi prezent la Focuri, Fântânele, Belcești și Coarnele Caprei!Petru Movilă va fi alături de candidaţii PMP ⬇️👉 Neculai Gavrilov, Focuri👉 Ilie – Gabriel Călin, Fântânele 👉 Gabriel Gavril Pastrăvanu, Belcești 👉 Costică Ciocan, Coarnele Caprei#DreaptaUnita #Iași #focuri #Fântânele #belcești #coarnelecaprei See MoreSee Less
View on Facebook
Ștefan Ionescu, primar pentru GrajduriGrajduri are șansa de a deveni o comună care se dezvoltă, o comună care se poate schimba. Grajduri este pregătită pentru o nouă etapă.Ștefan este omul ce aduce schimbarea: ”Știu care sunt nevoile comunității, știu că localitatea noastră trebuie să aibă un suflu nou. Sunt pregătit, alături de colegii mei, să lucrăm pentru oameni, pentru dezvoltarea comunei”.Grajduri are nevoie de drumuri moderne, de un sistem educațional bine pus la punct și de noi oportunități de investiții pentru ridicarea gradului comunei.Ștefan le poate aduce pe toate acestea mai aproape de oameni.Uniți pentru Grajduri, mergem la vot pe 9 iunie! ✌🇹🇩#pmpiași #Alegeri2024 #pmpgrajduri See MoreSee Less
View on Facebook
Ciprian Botezatu la Consiliul Local PopricaniEste timpul pentru ca localitatea Popricani să devină cu adevărat o comună din zona metropolitană a Iașului, este timpul investițiilor!Ciprian are capacitatea de a lucra pentru comunitate: ”Consiliul Local și Primăria trebuie să lucreze în beneficiul cetățenilor, în beneficiul comunității pe care o reprezintă. Comuna Popricani are un potențial de dezvoltare pe care ni-l dorim cu toții să îl exploatăm. Și împreună vom reuși”.Ciprian este decis să facă echipă pentru Popricani!Uniți pentru Popricani, mergem la vot pe 9 iunie! ✌🇹🇩#pmpiași #Alegeri2024 #popricani See MoreSee Less
View on Facebook
Cristian Cordun, primar pentru Valea LupuluiComuna Valea Lupului trebuie să arate ca o localitate metropolitană, o localitate în care lucrurile trebuie să fie așezate pentru binele comunității.Cristian știe ce are de făcut la primărie: ”Comuna Valea Lupului este un centru urban care are nevoie de o așezare mai integrată, de proiecte care să o scoată în evidență și care trebuie să ofere oamenilor noi oportunități. Alături de echipa de aleși locali, trebuie să obținem mai mult pentru Valea Lupului, pentru comunitatea pe care o reprezentăm”.Cristian vrea o nouă față pentru Valea Lupului, vrea o comună deschisă pentru întreaga comunitate locală.Uniți pentru Valea Lupului, mergem la vot pe 9 iunie! ✌🇹🇩#pmpiași #Alegeri2024 #ValeaLupului #pmpvalealupului See MoreSee Less
View on Facebook
Astăzi, PMP şi Dreapta Unită, la Moşna, Cozmeşti şi Răducăneni!Dacă sunteţi din cele trei comune şi aveţi întrebări pentru Petru Movilă, candidatul Dreptei Unite la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, acesta va fi alături de candidaţii PMP ⬇️👉Daniel Avasilcăi la Moşna, 👉Neculai Taragan, Cozmeşti👉Ştefan Caşcaval, Răducăneni.#DreaptaUnita #ieseni See MoreSee Less
View on Facebook

Aleși Locali PMP Iași
Organizația județeană PMP Iași are un număr de 102 aleși locali dintre care 3 consilieri județeni, 3 consilieri municipali, 4 consilieri orășenești, 2 primari  și 5 viceprimari.

Primari și Viceprimari PMP Iași

Organizația PMP Iași are 2 primari și 5 viceprimari. Turcu Maricel, primar Andrieșeni și Isari Ștefan-Silviu, primar Gorban. În calitate de viceprimar:

Sîrbu Radu- viceprimar Hârlău

Pachițac Dumitru-Cătălin- viceprimar Dumești

Pârlea Radu- viceprimar Mogoșești-Siret

Moscu Ioan- viceprimar Prisăcani

Paraschiv Ștefan- viceprimar Rediu

Organizațiile interne ale PMP Iași

Fotografie Ana Maria Rata

Organizația de Femei PMP Iași

Organizația de Femei PMP Iași, condusă din 2018 de președintele Ana Maria Rață, de profesie avocat specializat în Drept civil și procesual civil, Dreptul Muncii, Drept Comercial.

Fotografie cu Marius Lucian Lupu

Organizația de Tineret PMP Iași

Organizația de Tineret PMP Iași, condusă de președintele Marius Lucian Lupu, de profesie inginer și doctorand în cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi ” din Iași.

Fotografie cu Ioan CIofu

Organizația de Seniori PMP Iași

Organizația de Seniori PMP Iași este condusă de președintele Ioan Ciofu de profesie proiectant.


Partidul Mișcarea Populară

Partidul Mișcarea Populară este condus de politicianul și istoricul Eugen Tomac, fiind un      partid politic creștin-democrat din România.

Eugen Tomac, președintele PMP : ”România are nevoie de fiecare dintre noi. Vă chemăm pe  toți cei care credeți în viitorul României să vă alăturați Partidului Mișcarea Populară. Astfel, puteți să participați activ cu idei și proiecte la strategia de relansare a României. 

Fotografie cu Eugen Tomac la Congresul din data 22.02.2022
Eugen Tomac

Organizația Municipală

Președintele Organizației Municipale Iași este consilierul local Camelia Ciornia.

Petru Movilă la Congresul din data de 19.02.2022

Organizația Județeană

Președintele Organizației Județene este dl. Petru Movilă cel care în data de 19.02.2022 a fost ales și președinte executiv la nivel național.

Consilieri în Consiliul Județean Iași

Marian Uscatu

Consilieri în Consiliul Local al Municipiului Iași

Camelia Ciornia
Florin Briaur