Imagine cu Petru Movilă

Petru Movilă - Președinte PMP Iași

Iașul are nevoie de oameni implicați care să identifice soluții pentru proiectele orașului. Partidul Mișcarea Populară, reprezentat prin membri care apară interesele, valorile și idealurile județului Iași. Fie că vorbim despre consilierii județeni sau despre consilierii care reprezintă PMP în toate structurile locale, aceștia au ca prioritate dezvoltarea Iașului.

Cover for Partidul Mișcarea Populară Iași
6,426
Partidul Mișcarea Populară Iași

Partidul Mișcarea Populară Iași

Pagina oficială a Partidului Mișcarea Populara Iași

1 day ago

Partidul Mișcarea Populară Iași
La Pașcani, Ștefan Vladimir Ancuța este candidatul PMP la primărie ✌️Zilele acestea îl găsiți printre pășcăneni, alături de echipa PMP Iași și PMP Pașcani, pentru campania de strângere de semnături. O semnătură pentru candidații PMP este o investiție în viitor 👌 See MoreSee Less
View on Facebook
#mulţumim celor 530.000 de români care au semnat pentru Dreapta Unită!Astăzi, Dreapta Unită a depus la Biroul Electoral Central lista de candidaţi la alegerile europarlamentare, însoţită de peste 530.000 de semnături de susţinere.Eugen Tomac: „Au încercat să blocheze Dreapta Unită, au schimbat regulile în timpul jocului, dar nu au reușit să ne oprească. Angajamentul nostru, al Dreptei Unite, este unul simplu: nu-i lăsăm să ne fure viitorul. Un vot pentru Dreapta Unită, pe 9 iunie, înseamnă o investiție sigură în viitorul european al României. Aceasta este pura realitate. PSD și PNL s-au aliat, dar nu pentru stabilitate. Este o mare minciună acest slogan pe care îl folosesc. S-au aliat de frică, de teamă că îi putem spulbera, ceea ce vom și face pe 9 iunie. Avem pentru ce să ne batem! Să nu îi lăsăm să ne fure viitorul!”Membrii USR, PMP și Forța Dreptei vor rămâne în stradă pentru a strânge semnături și pentru candidaturile la alegerile locale!#PMP #DreaptaUnita #alegeri See MoreSee Less
View on Facebook
Sărbători fericite tuturor credincioșilor catolici!Paște fericit! See MoreSee Less
View on Facebook
𝗖𝗲𝗿𝗲𝗺 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗱𝗲𝗺𝗶𝘀𝗶𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗚𝗿𝗲𝗯𝗹𝗮̆, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗔𝗘𝗣!Eugen Tomac, președintele PMP: "După ce am anunțat public pe 17 iunie 2023, în cadrul Congresului USR, că PMP acceptă invitația de a fi parte la construcția unui pol de dreapta alături de USR și Forța Dreptei, împotriva noastră a început o adevărată campanie de hărțuire din partea actualei puteri.Pe 5 iulie 2023, printr-o decizie abuzivă a Președintelui AEP, Toni Grebla, a fost tăiată subvenția PMP.De asemenea, în luna iulie 2023, au fost declanșate controale din partea AEP, care s-au încheiat cu amenzi uriașe pe care a trebuit să le achităm în câteva zile.În toată această perioadă, AEP a încercat să acrediteze ideea falsă că PMP funcționează la limita legii, susținând că fostul președinte este reprezentantul partidului, creând un precedent periculos. Conform abordării Președintelui AEP, în perioada 10 aprilie 2022 când a fost ales până pe 14 decembrie 2022 când a fost consemnat în registrul partidelor politice, și Nicolae Ciucă, premier la acea vreme, și-ar fi însușit în mod ilegal calitatea de Președinte al PNL.Tot sub coordonarea lui Toni Greblă, Președintele AEP, a fost elaborată Ordonanța de Urgență privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Prin acest act normativ, PMP, un partid europarlamentar care are doi deputați în Parlamentul European, a fost scos din secțiile de vot, o premieră pentru alegerile europarlamentare din România.Tot la insistențele Președintelui AEP și la solicitarea reprezentantului PSD, a fost respinsă propunerea de membru BEC din partea PMP. Decizia a fost anulată ieri de către Înalta Curte de Casație și Justiție.De asemenea, în baza unei sesizări a membrului PSD în Biroul Electoral Central și cu largul concurs al Președintelui AEP, Toni Greblă, a fost respinsă Alianța Dreapta Unită. Decizia BEC a fost anulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, iar Dreapta Unită va fi pe buletinele de vot.Pentru toate aceste abuzuri, solicităm, imediat, DEMISIA Președintelui AEP, Toni Greblă.Pentru a avea parte de un proces electoral corect și transparent, avem nevoie de garanții reale, iar ele nu pot fi obținute decât prin plecarea de îndată din fruntea Autorității Electorale Permanente a domnului Toni Greblă".#miscareapopulara #PMP #AEP #dreptate #vot #alegeri #dreapta #dreaptaunita See MoreSee Less
View on Facebook
✅ ️Dreapta Unită va fi pe buletinele de vot pe 9 iunie. 🔴 Decizia abuzivă a Biroului Electoral Central a fost desființată de ICCJℹ️ Înalta Curte de Casație și Justiție a admis contestația Dreptei Unite, a anulat decizia antidemocratică a Biroului Electoral Central și a admis protocolul de constituire a alianței electorale formate din USR, PMP și Forța Dreptei.Eugen Tomac, președintele PMP: "Mă bucur că a învins libertatea de asociere și democrația. În România nu este totul pierdut, avem dreptul să mergem către români și să le cerem încrederea pe 9 iunie. Dreapta Unită a revenit pe buletinul de vot, după ce PSD a încercat să ne elimine". See MoreSee Less
View on Facebook

Aleși Locali PMP Iași
Organizația județeană PMP Iași are un număr de 102 aleși locali dintre care 3 consilieri județeni, 3 consilieri municipali, 4 consilieri orășenești, 2 primari  și 5 viceprimari.

Primari și Viceprimari PMP Iași

Organizația PMP Iași are 2 primari și 5 viceprimari. Turcu Maricel, primar Andrieșeni și Isari Ștefan-Silviu, primar Gorban. În calitate de viceprimar:

Sîrbu Radu- viceprimar Hârlău

Pachițac Dumitru-Cătălin- viceprimar Dumești

Pârlea Radu- viceprimar Mogoșești-Siret

Moscu Ioan- viceprimar Prisăcani

Paraschiv Ștefan- viceprimar Rediu

Organizațiile interne ale PMP Iași

Fotografie Ana Maria Rata

Organizația de Femei PMP Iași

Organizația de Femei PMP Iași, condusă din 2018 de președintele Ana Maria Rață, de profesie avocat specializat în Drept civil și procesual civil, Dreptul Muncii, Drept Comercial.

Fotografie cu Marius Lucian Lupu

Organizația de Tineret PMP Iași

Organizația de Tineret PMP Iași, condusă de președintele Marius Lucian Lupu, de profesie inginer și doctorand în cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi ” din Iași.

Fotografie cu Ioan CIofu

Organizația de Seniori PMP Iași

Organizația de Seniori PMP Iași este condusă de președintele Ioan Ciofu de profesie proiectant.


Partidul Mișcarea Populară

Partidul Mișcarea Populară este condus de politicianul și istoricul Eugen Tomac, fiind un      partid politic creștin-democrat din România.

Eugen Tomac, președintele PMP : ”România are nevoie de fiecare dintre noi. Vă chemăm pe  toți cei care credeți în viitorul României să vă alăturați Partidului Mișcarea Populară. Astfel, puteți să participați activ cu idei și proiecte la strategia de relansare a României. 

Fotografie cu Eugen Tomac la Congresul din data 22.02.2022
Eugen Tomac

Organizația Municipală

Președintele Organizației Municipale Iași este consilierul local Camelia Ciornia.

Petru Movilă la Congresul din data de 19.02.2022

Organizația Județeană

Președintele Organizației Județene este dl. Petru Movilă cel care în data de 19.02.2022 a fost ales și președinte executiv la nivel național.

Consilieri în Consiliul Județean Iași

Marian Uscatu

Consilieri în Consiliul Local al Municipiului Iași

Camelia Ciornia
Florin Briaur